New Year's Eve Reveillon
 

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το φετινό μενού του Πρωτοχρονίατικου Ρεβεγίον. Ένα γιορτινό μενού κατάλληλό για να τιμήσουμε την χρονιά που φεύγει αλλά και να γιορτάσουμε την χρονιά που έρχεται. Ελπίζουμε να σας δούμε κοντά μας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Καλή χρονιά!

With great pleasure we present to you this year's New Year's Eve Reveillon menu. A festive menu fit to celebrate both the year that we are leaving behind and the one that is ahead. We hope to see you with us for a night to remember. For any further information please contact us. Happy New Year!

 
Christmas Eve Reveillon
 

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το μενού του φετινού Χριστουγεννιάτικου Ρεβεγιόν. Ελπίζουμε να σας δούμε και να εράσουμε όλοι μια χαρούμενη και γιορτινή βραδιά. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Καλά Χριστούγεννα!

We are happy to present our Christmas Eve Reveillon menu. We hope to see you with us and that you have a joly, festive night with us. For further information please contact us. Merry Christmas and Happy Holidays!

 
Menu Degustation with Wine Pairing
 

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά την Πέμπτη 28/11 να συβεργαζόμαστε για τρίτη φορά με τον διεθνούς φήμης Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, για να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας, γαστρονομικής και οινικής. Η ιδέα για την επιλογή ιταλικών και ισπανικών κρασιών προήρθε από ψηφοφορία κοινού που έγινε  στην προηγούμενη τέτοια βραδιά. Επειδή το κοινό, αλλά και εμεις, ήμασταν διχασμένοι αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε μια επιλογή και από τις δύο χώρες. 

Σας περιμένουμε για μια μαγική βραδιά.

 

It is with great pleasure that on Thursday 28/11 we are colaborating for a third time with the renound Master of Wine, Konstantinos Lazarakis, to offer you a special evening of gastronomic and wine tasting. The idea for choosing both Italian and Spanish wines for this evening came from an impromptu vote that was held in Clochard during our last tasting event. Because the public could not reach a consensus we decided to present a selection from both countries. 

We look forward to seeing you during this magical evening.

 

 
Celebration of French cuisine
 

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 21 Μαρτιού, 2000 Chefs σε όλων τον κόσμο μαγειρεύουν προς τιμήν της γαλλικής γαστρονομίας. Το Clochard θα συμμετέχει με ένα set menu εμπνευσμένο από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας πάνω στη γαλλική και όχι μόνο κουζίνα.

For the third consecutive year, on the 21st of March, 2000 chefs from all over the world will be cooking in honor of french gastronomy. Clochard will be participating with a set menu inspired by four decades of experience of french cuisine.

 
Our Philosophy
 

Clochard is one of the oldest restaurants in Thessaloniki. It has endured for 37 years regardless of the various hardships that may have befalen it, and enjoyed great success, thanks to its simple yet, often overlooked philosophy.

Quality makes greatness.

In Clochard we only offer the very best in terms of quality produce. From the most inexpensive to the most sophisticated and obscure ingredients, we ensure that they are fresh, top grade and, for the most part, localy sourced. We belive that you cannot make great food, and you cannot create an amazing experience if you use mediocre materials.

We hope you will join us, and allow us to show you, in practice, how we apply our beliefs to our food.

 
Waiting to serve you!
 

Clochard - Bar Restaurant.

Waiting to serve you!

On special ocasions we prepeare set menus that capture the essence of the celebration

 
Waiting to serve you!
 

Clochard - Bar Restaurant.
Waiting to serve you!

 

 

+30 2310 239805 reservations@clochard.gr